Céges feliratos esernyő ajándékok

Céges feliratos esernyő ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Átlátszó POE esernyő.

Automata esernyő

Automata esernyő

Automata esernyő megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Átlátszó POE esernyő.

Listaár:
1 249 Ft
Kedvezményes ár:
akár 799 Ft (121 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
6487-02CD
Emblémázás:
(AA)
Javasolt emblémázási méret:
60 × 10 / 200 × 100 mm
Termékméret:
Ø: 86 × 73 cm
Súly:
0.316 kg
Csomagolás:
Zacskó
Csomag:
12 db
Karton:
48 db
Származás:
Kína
Karton méret:
77,5 × 21 × 32,5 cm
Karton súly:
15.168 kg
Céges esernyő feliratos ajándékok
Céges esernyő feliratos ajándékok
Céges esernyő feliratos ajándékok
Céges esernyő feliratos ajándékok

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Esernyő: összecsukható esernyő :: viharernyő :: golfesernyő

Esőben, hóban, napsütésben legyen nálunk mindig alkalomhoz illő esernyő. Az esernyő olyan, mint a ruházat: véd a természet kiszámíthatatlanságától és még öltöztet is. Záporban, zivatarban vagy éppen erős napsugárzáskor jó, ha van nálunk esernyő. A vörös, sárga és kék főszínek mellett számtalan színben (narancs, lila, zöld, rózsaszín, fekete, fehér) megtalálható a Golding Reklámajándék katalógusában. De nem csak a színe változik az esernyőknek, hanem a méretek is. A kisméretű állatfigurás ernyők főként a gyermekek körében arat sikert. Változó méreteik miatt tárolhatjuk a táskánkban, autónkban, otthon, kertben vagy éppen esernyőtartóban. Praktikussága, sokszínűsége és sokféle típusának köszönhetően ideális reklámajándék, hiszen mindenki megtalálja ez által azt az ernyőformát, amit emblémázás után reklámajándékként átadhat. Katalóguskínálatunkban találhat olyan ernyőket, amik az olcsóbb kategóriát képviselik. Az exkluzívabb ajándéktárgyat kedvelők is megtalálják az ideális ajándékot, hogy mindig az alkalomnak megfelelő különleges emblémázott ernyővel ékesítsék megjelenésüket.

További reklámajándék kategóriák: Irodaszer :: Pendrive :: Elektronika :: Mappa, névjegytartó :: Táska :: Írószer :: Szerszám, közlekedés :: Ruházat-kiegészítő :: Piperecikk :: Tárca, kulcstartó :: Szabadidő :: Ruházat :: Étel, ital :: Óra :: Konyha :: Öngyújtó