Céges feliratos esernyő ajándékok

Céges feliratos esernyő ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Automata esernyő fa vázzal, hajlított fa nyéllel, 190T poliészter.

Automata favázas esernyő

Automata favázas esernyő

Automata favázas esernyő megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Automata esernyő fa vázzal, hajlított fa nyéllel, 190T poliészter.

Listaár:
1 893 Ft
Kedvezményes ár:
akár 1 212 Ft (80 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
4070-01
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
200 × 170 / 200 × 150 mm
Termékméret:
Ø: 103 × 90 cm
Súly:
0.411 kg
Csomagolás:
Zacskó
Csomag:
12 db
Karton:
36 db
Származás:
Kína
Karton méret:
112 × 17 × 26 cm
Karton súly:
14.796 kg
esernyő ajándékok feliratos Céges
esernyő ajándékok feliratos Céges
esernyő ajándékok feliratos Céges
esernyő ajándékok feliratos Céges

Következő oldal
Következő
oldal

Még több Esernyő: viharernyő :: golfesernyő :: összecsukható esernyő

Esőben, hóban, napsütésben legyen nálunk mindig alkalomhoz illő esernyő. Az esernyő olyan, mint a ruházat: véd a természet kiszámíthatatlanságától és még öltöztet is. Záporban, zivatarban vagy éppen erős napsugárzáskor jó, ha van nálunk esernyő. A vörös, sárga és kék főszínek mellett számtalan színben (narancs, lila, zöld, rózsaszín, fekete, fehér) megtalálható a Golding Reklámajándék katalógusában. De nem csak a színe változik az esernyőknek, hanem a méretek is. A kisméretű állatfigurás ernyők főként a gyermekek körében arat sikert. Változó méreteik miatt tárolhatjuk a táskánkban, autónkban, otthon, kertben vagy éppen esernyőtartóban. Praktikussága, sokszínűsége és sokféle típusának köszönhetően ideális reklámajándék, hiszen mindenki megtalálja ez által azt az ernyőformát, amit emblémázás után reklámajándékként átadhat. Katalóguskínálatunkban találhat olyan ernyőket, amik az olcsóbb kategóriát képviselik. Az exkluzívabb ajándéktárgyat kedvelők is megtalálják az ideális ajándékot, hogy mindig az alkalomnak megfelelő különleges emblémázott ernyővel ékesítsék megjelenésüket.

További reklámajándék kategóriák: Konyha :: Piperecikk :: Elektronika :: Irodaszer :: Mappa, névjegytartó :: Szerszám, közlekedés :: Öngyújtó :: Szabadidő :: Ruházat-kiegészítő :: Étel, ital :: Óra :: Írószer :: Ruházat :: Pendrive :: Táska :: Tárca, kulcstartó